UNIEKE PHOTOBOOTH HUREN VOOR JOUW
FEEST OF BRUILOFT?

GEEF JE GASTEN EEN HERINNERING DIE ZE NOOIT VERGETEN

WAAROM BIJ ONS HUREN?

UNIEKE PHOTOBOOTHS

Ja, ik wil!

Photobooth op locatie

Ja, ik wil!

WAT ANDEREN ZEGGEN

"De photobooth was geweldigd op ons tuinfeest. Iedereen stuurde de foto per e-mail en ging naar huis met een print. De kwaliteit van de foto's was top!"

- Joey, Oostzaan

"Voor het verjaardagsfeest van onze kleine meid hebben wij een fotobooth gehuurd bij Photobooth Express. Het thema was Toy Story en dit is ook meegenomen in het ontwerp van de printjes. Alles was super geregeld!"

- Babette, Amsterdam

JA, IK WIL GRAAG EEN OFFERTE ONTVANGEN

VEELGESTELDE VRAGEN

Een unieke ervaring voor jouw gasten! Breng de photobooth naar de mensen i.p.v. mensen naar de photobooth. Verras je gasten, Dit hebben ze nog nooit meegemaakt! Een draadloze photobooth zorgt voor unieke en ongeremde foto’s. Het leuke is dat de photobooth overal ingezet kan worden. Een representatieve host/hostess zorgt loopt gedurende jouw feest of evenement rond met de draadloze photobooth. Gegarandeerd geweldige foto’s van hoge kwaliteit!

Al jouw gasten gaan naar huis met een geprinte foto en een digitale foto per e-mail. Bij ons is de delen per e-mail altijd gratis! De e-mail die je gasten ontvangen kan ook nog een voorzien worden van een eigen tekst en gepersonaliseerd ontwerp!

Bij ons is de Gif en Boomerang functie altijd gratis. Een Gif of Boomerang bestaat uit een reeks gemaakte foto’s waar 1 bewegend beeld van gemaakt wordt. Dit zorgt voor veel hilarische momenten! Je gasten kiezen zelf of ze een foto, GIF of Boomerang maken. Uit ervaring kunnen wij vertellen dat ze het allemaal gaan proberen;). Uniek en alleen bij ons! GIFs en Boomerangs kunnen ook geprint worden!

Ja zeker, je mag zoveel foto’s printen als je maar wilt!

Beide is mogelijk. Het ligt eraan wat jij wilt. Met personeel: Een representatieve host/hostess is een half uur van te voren aanwezig om de photobooth te installeren. Tijdens het feest/event zorgt hij/zij ervoor dat de photobooth goed gebruikt wordt. Na afloop wordt de photoobooht weer afgebouwd en meegenomen. Zonder personeel: We komen de photobooth installeren op de vooraf afgesproken tijd. Tijdens je feest kun je de photobooth onbeperkt gebruiken. Mocht er iets zijn dan kun je ons altijd bellen. Na het feest of de volgende dag komen we de photobooth weer ophalen. Dit spreken we ook van te voren af.

Ja zeker, achteraf krijg je alle foto’s, Gifs en Boomerangs per e-mail toegestuurd. Uniek en alleen bij ons! Gratis 2 jaar lang online fotogalerij! Alle gemaakte foto’s, GIFs en Boomerangs worden automatisch opgeslagen in een live fotogalerij. Deze fotogalerij blijft 2 jaar lang online staan. De link van deze fotogalerij krijg je achteraf van ons.