FOTO & VIDEO MARKETING
VOOR JOUW BEDRIJF.

LEADGENERATIE THE FUN WAY.

FOTO- EN VIDEO ACTIVATIE VOOR JOUW BEDRIJF

Fotohokjes; daar kun je toch alleen maar foto’s in maken? Dat geldt niet voor onze booths!  Wij zorgen voor foto- en video activatie op jouw event. Hoe? Door de foto’s, video’s en gifjes volledig aan te passen op jouw branding. Jouw bezoekers delen ze vervolgens gemakkelijk op hun social media kanalen. En zo ontstaat er een flinke dosis brand awareness én leadgeneratie!


Leadgeneratie bureau nodig?

Ja ik wil een offerte op maat


ONZE WERKWIJZE

IDEE.

• Concept op maat
• Huisstijl ingegratie
• Volledige decor mogelijk

ACTIE.

• Opbouw & assistentie op locatie
• Interactie met en door bezoekers (share functie) 
• Lead generatie (AVG proof!)

RESULTAAT.

• Inclusief Analytics Dashboard
• Export de verzamelde data 
• Digitale fotogallerij (2 jaar)

VRAAG EEN OFFERTE AAN VOOR JOUW FOTO OF VIDEO MARKETING CONCEPT

VEELGESTELDE VRAGEN

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op via 020 214 8005  

Het verbinden van mensen met merken door interactieve foto of video ervaringen. Wij zijn geen leverancier van standaard fotohokjes zoals je ze kent. Je kunt er namelijk foto’s, video’s, boomerangs én gifjes mee maken! Wij zorgen ervoor dat alles helemaal aansluit bij jouw branding of wensen. Foto of video gemaakt? Je gasten delen ze makkelijk op hun social media kanalen. Wat weer bijdraagt aan brand awareness en leadgeneratie. Onze foto en videomarketingconcepten zijn live, interactief, instant en Social connected.

Wat jij maar wilt! We bouwen formulieren en invoervelden op maat. Wij verzamelen waardevolle data voor jou zoals: Emailadressen Telefoonnummers Naam, leeftijd, geslacht Beoordeling Opt-in Alle verzamelde data ontvang je meteen in 1 overzichtelijke spreadsheet.

Ja zeker, 100%. Voordat gebruikers hun gegevens invoeren wordt gevraagd om een disclaimer te accepteren en gevraagd voor opt-in. Ze maken zelf de keuze om hier wel of niet akkoord mee te gaan. Het is mogelijk om een standaard disclaimer in te laden of een van jouw organisatie. Alle data wordt beveiligd opgeslagen in de cloud en is op aanvraag inzichtelijk. Wil je meer informatie? Bel of mail ons.

Ja zeker! Na het evenement krijg je toegang tot jouw eigen online analytics dashboard. Hier zie je hoeveel mensen hebben deelgenomen aan de activatie, de social buzz die je hebt gecreëerd en nog veel meer... Alle verzamelde data exporteer je hier met een druk op de knop. Je kan meteen aan de gang met die remarketing of remarketing campagne!

Uiteraard. Alles is mogelijk en we worden graag uitgedaagd. Heb je een idee of concept bedacht en benieuwd of wij dit kunnen uitvoeren? Stuur een email of neem telefonisch contact met ons op. We kunnen een door jouw bedacht idee uitwerken of een concept bedenken op basis van jouw wensen.

Wat kost een auto? Daar kun je geen standaard antwoord op geven. Hetzelfde geldt voor foto of videomarketing. Dit is afhankelijk van jouw wensen en het concept. Om toch een indicatie te geven: Het begint vanaf circa € 500 en kan oplopen tot duizenden euro’s. The Sky is the Limit;)