NIET ZOMAAR EEN PHOTOBOOTH

Photobooth Express zal de manier hoe je denkt over de verhuur van photobooths voor altijd veranderen. Hier zijn vijf redenen waarom je een Doitselfiebooth moet huren.


VERBETER DE ERVARING

Elk evenement is uniek. Daarom ontwerpen we een nieuw thema voor iedere activatie. Van het startscherm tot de foto's, GIFs en Boomerangs die bezoekers delen en de online galerij waarop ze worden gehost - alles is afgestemd op de look en feel van jouw evenement en merk. Hierin gaan wij veel verder dan andere aanbieders.


Geniet van geweldige service

Al onze Doitselfiebooths worden gratis bezorgd en opgehaald in heel Nederland. Je ontvangt deze in een stevige en handzame transportkoffer.

Het opbouwen/gebruiksklaar maken van de Doitselfiebooth is super eenvoudig en binnen 3 minuten gebeurd. Heb je een vraag of wil het toch niet lukken? Dan kun je ons altijd bellen! Een van onze medewerkers zal je telefonisch ondersteunen en op afstand inloggen op de Doitselfiebooth.

Wil je dat wij ook op locatie aanwezig zijn? Dat is uiteraard mogelijk! We vertegenwoordigen graag jouw bedrijf met onze Doitselfiebooths.

branded Foto's GIFS en Boomerangs

die gedeeld worden

Bezoekers maken gedurende het evenement onbeperkt gebruik van de Doitselfiebooth. Ze sturen hun fotomoment per e-mail of sms en ontvangen deze direct op hun telefoon met eenvoudige opties voor delen op social media. De posts van de bezoekers bevatten de titel, beschrijving, hash-tag en branding van je evenement. Dit stellen wij vooraf in.

Stay in touch met de online galerij

Blijf ook na het evenement in contact met je bezoekers. Elke Doitselfie foto activatie wordt geleverd met een realtime online galerij inclusief 2 jaar lang gratis hosting!

Na het event blijft de online galerij bereikbaar voor je bezoekers en kunnen zij hun fotomoment bekijken, delen en downloaden.

We personaliseren de online galerij en voorzien deze van jouw branding. Indien gewenst voegen we aangepaste banners en links toe die verwijzen naar jouw website.

Bekijk het resultaat

Na het evenement sturen we een online analytics dashboard toe. Hierin zie je hoeveel mensen hebben deelgenomen aan de activatie, de social buzz die je hebt gecreëerd en nog veel meer...

De voornaamste reden waarom onze klanten een Doitselfiebooth huren is dat wij standaard de optie aanbieden om ingevoerde e-mailadressen automatisch op te slaan (conform de AVG door tonen disclaimer).

Met een druk op de knop exporteer je de lijst met e-mailadressen als Excel-spreadsheet. Inladen in MailChimp en starten die e-mailcampagne!

vRAAG DIRECT MEER INFORMATIE OF EEN ONLINE DEMO AAN