INTERACTIEVE MERKACTIVATIE
VOOR JOUW EVENT OF BEDRIJF.

IDEE. ACTIE. RESULTAAT.

ONZE MERKACTIVATIE CONCEPTEN

Wil jij jouw merk onder de aandacht brengen op een leuke én originele manier? Dat lukt zeker met onze merkacitivatie concepten! Wij denken als merkactivatie bureau graag mee over een creatief concept. Zo heb je geen standaard fotohokje op jouw event, maar iets wat jouw bezoekers zich nog lang zullen herinneren. Onze foto’s, video’s en gifjes in de booth worden gecreeërd in jouw branding. En zijn ook nog eens makkelijk te delen op social media.


Merkactivatie bureau in Amsterdam nodig?

Vraag een offerte op maat aan


ONZE WERKWIJZE

Idee.

• Concept op maat
• Huisstijl ingegratie
• Volledige decor mogelijk

Actie.

• Opbouw & assistentie op locatie
• Interactie met en door bezoekers (share functie) 
• Lead generatie (AVG proof!)

Resultaat.

• Inclusief Analytics Dashboard
• Export de verzamelde data 
• Digitale fotogallerij (2 jaar)

VRAAG EEN OFFERTE AAN VOOR JOUW MERKACTIVATIE

VEELGESTELDE VRAGEN

Iedereen maakt foto’s of video’s op events. Onze unieke foto en videomarketing zorgen voor: Verbinding tussen mens en merk Interactie met jouw doelgroep Live User Generated Content Leadgeneratie/waardevolle consumenten data verzamelen Groot bereik op social media Wij helpen je graag om een foto of video ervaring te bedenken die aansluit bij jouw campagne of evenement.

Wat jij maar wilt! We bouwen formulieren en invoervelden op maat. Wij verzamelen waardevolle data voor jou zoals: Emailadressen Telefoonnummers Naam, leeftijd, geslacht Beoordeling Opt-in Alle verzamelde data ontvang je meteen in 1 overzichtelijke spreadsheet.

Ja zeker, 100%. Voordat gebruikers hun gegevens invoeren wordt gevraagd om een disclaimer te accepteren en gevraagd voor opt-in. Ze maken zelf de keuze om hier wel of niet akkoord mee te gaan. Het is mogelijk om een standaard disclaimer in te laden of een van jouw organisatie. Alle data wordt beveiligd opgeslagen in de cloud en is op aanvraag inzichtelijk. Wil je meer informatie? Bel of mail ons.

Ja zeker! Na het evenement krijg je toegang tot jouw eigen online analytics dashboard. Hier zie je hoeveel mensen hebben deelgenomen aan de activatie, de social buzz die je hebt gecreëerd en nog veel meer... Alle verzamelde data exporteer je hier met een druk op de knop. Je kan meteen aan de gang met die remarketing of remarketing campagne!

Uiteraard. Alles is mogelijk en we worden graag uitgedaagd. Heb je een idee of concept bedacht en benieuwd of wij dit kunnen uitvoeren? Stuur een email of neem telefonisch contact met ons op. We kunnen een door jou bedacht idee uitwerken of een concept bedenken op basis van jouw wensen.

Wat kost een auto? Daar kun je geen standaard antwoord op geven. Hetzelfde geldt voor merkactivatie. Dit is afhankelijk van jouw wensen en het concept. Om toch een indicatie te geven: Het begint vanaf circa € 500 en kan oplopen tot duizenden euro’s. The Sky is the Limit;)